O nama

Najosiguranje.rs je sajt namenjen korisnicima koji žele da ugovore kvalitetno osiguranje, dobiju više ponuda i sve to učine preko interneta – brzo i efikasno. Tim stručnjaka, koji će rado da posavetuju klijenta, pomažu u odabiru odgovarajuće osiguravajuće kuće, pokića ali i u likvidaciji nastale štete.

 

Sajt je u vlasništvu kompanije H&C INSO doo, zastupnika u osiguranju, koja već 8 godina posluje na tržištu osiguranja u Srbiji. Naše najveće blago su zadovoljni klijenti širom Srbije, koji preko nas ugovaraju sve vrste osiguranja. H&C INSO je deo Respect Group, koja je jedan od najvećih posrednika u osiguranju u Istočnoj Europi.

 

 

Respect Group posluje u Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj i Srbji. Sa preko 250 mil EUR ugovorene premije na godišnjem nivou, svrstva se medju najveće posrednike u regionu a u svom sklopu ima i osiguravajuću kuću Premium Insurance Company  a za reosiguranje je zadužen Premium Re sa sedištem u Londonu.

 

Naš moto je: Na Vašoj strani! To je ujedno i cilj našeg poslovanja: pomoć klijnetu u odabir kvalitetnog pokrića prema njegovim potrebama.

 

Najosiguranje.rs Tim

Kontaktirajte nas i zakažite sastanak u našoj kancelariji sa predstavnikom osiguranja.