ekskluzivno u saradnji sa 

 

U saradnji sa GRAWE osiguranjem, posetiocima našeg sajta omogućili smo da sami izračunaju iznos premije kada je u pitanju “riziko” osiguranje.

 

Riziko osiguranje se najčešće koristi prilikom uzimanja kredita  i u tom slučaju je potrebno da unesete parametre koji se odnose na kredit (iznos kredita i trajanje kredita).

Ovaj proizvod Vam omogućava da osiguranje prati ostatak duga prema banci. U slučaju gubitka života osiguravajuća kuća islaćuje dug banci. Na taj način ste osigurali da i ukoliko dođe do nemilog događaja, porodica neće ostati na ulici i dug ka banci neće ostati na teretu porodice.

 

Druga mogućnost jeste da ugovorite riziko osiguranje koje podrazumeva da ste za vreme trajanja osiguranja osigurani na određenu sumu koju sami birate. U tom slučaju je potrebno da unesete parametre koji se odnose na osiguranje života bez štednje. U slučaju gubtka života osiguravajuća kuća isplaćuje naslednicima iznos na koji ste osigurani (osiguranu sumu).

 

Karateristika ovog proizvoda u oba slučaja je da su premije niske u odnosu na osigurane sume, jer ova vrsta osiguranje ne podrazumeva štednju. Kada istekne period osiguranja, Vama se ne vraća ništa od uloženog. Vi plaćate osiguravajućoj kući da preuzme na sebe rizik.

 

Više informacija o životnom osiguranju možete pročitati u našem članku.

 

Imate pitanja? Pozovite nas na broj telefona 060/091-9930 ili nam pišite na info@najosiguranje.rs

 

Treba Vam riziko kredit? Izračunajte odmah!

 

Unosite pristupnu starost, trenutna godina - godina rođenja

* Svi rezultati kalkulacije su informativnog karaktera.